donderdag 10 oktober 2013

Informatiemiddag 29 oktober over Android door Albert van Ee

Hieronder neem ik een aankondiging over die Albert van Ee heeft rondgestuurd.

NL 29/10/13: “Workshop Android (Leren) gebruiken met een visuele beperking”

Omdat ik veel vragen krijg over het gebruik van Android met een visuele beperking o.a op mijn site, (en ze ook steeds vaker op het forum van Android World lees) leek het mij tijd om een workshop Android en toegankelijkheid te organiseren voor mensen met een visuele beperking..

Voor wie is deze middag bedoeld?
Bestemd voor iedereen die nieuwsgierig is en van gadgets houdt. Wil je graag kennis maken met Android, kom dan zeker langs. Ook voor personen die al een Android toestel bezitten is dit interessant. We gaan apps bespreken en er zal een demonstratie zijn van de Focus Blue 40 en 14 bluetooth brailleleesregels i.c.m Android. Dit wordt verzorgd door: Freedom Scientific Benelux.

Dus wil je graag met Android beginnen of wil je juist weten wat je er nog meer mee kunt?
Kom dan op: Dinsdag 29 oktober 2013 om 15:00 uur naar de Beeldentuin aan de Oude Barnevelderweg 5, in Garderen . Voorprogramma: De Beeldentuin is geopend vanaf 10:00 uur. Hier kunt u o.a rondkijken in het “showroom dorp” en de Beeldentuin. Voor meer informatie hun web site. Tevens is hier ook ’t Veluws Zandsculpturenfestijn. U kunt en mag deze zandsculpturen op dinsdag 29 oktober ook aanraken. Bij voldoende animo zal er ook een rondleiding gegeven worden. Er zijn meer dan 40 Sculpturen te bewonderen en te betasten, gemaakt door kunstenaars uit de hele wereld. Zie voor meer informatie deze site.

In het bijgelegen restaurant zijn lunchmogelijkheden of kunt u uw eigen lunch gebruiken.

Hoofdprogramma:

  • 14:30 Welkom door Albert van Ee
  • 14:35 Wat is Android, en wat kan ik er mee? Door : Dimitry Vleugel van androidworld.nl
  • 15:00 Android en toegankelijkheid door: Albert van Ee en Henk Abma
  • 15:20 Demonstratie van de Focus Blue 40 en 14
  • 15:40 Handige apps voor thuis en onderweg!
  • 16:00 Rondvraag
  • 16:10 Android ontdekken, (met o.a zelf de braille leesregel proberen.)
  • 16:30 Afsluiting

* Tijden onder voorbehoud.

Na 16:30 is het mogelijk deel te nemen aan een buffet. Tijdens dit buffet kunnen we napraten en elkaar beter leren kennen. Kosten van het buffet zijn € 19,95 p.p inclusief drinken.
* Dit buffet zal alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

De toegang voor de zandsculpturen en de Android-workshop zijn GRATIS ( exclusief deelname aan het buffet). Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 25 oktober!

Wilt u met openbaar vervoer komen dan kunt u dit aangeven. Ik kan zorgen voor begeleiding vanaf bushalte Hooiweg (het is 2 minuten lopen.) Het terrein is midden in het bos dus mocht u een geleidehond hebben dan is ook hier voldoende plaats om hem/haar aandacht te geven. Mocht het niet lukken het onderstaand formulier in te vullen dan kunt u ook mailen naar mij.
Inschrijfformulier: click hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten